вторник, 25 февраля 2020 г.

Уроки

 урок у 3 му класі за темою «My Body. The lesson of the puzzle» вчитель англійської мови Єднева М.М. 
Метою уроку було повторити лексичний матеріал з теми «Частини тіла», розвивати вміння учнів описувати свою зовнішність, зовнішність свого друга, використовувати лексичні і граматичні знання в монологічному, діалогічному мовленні, повтрити кольори та залучити учнів у процес англомовного спілкування. Урок проходив в ігровій формі на основі попередньо вивченого матеріалу. Під час якого, учні повторювали та практикували основний лексичний матеріал, називали частини обличчя та тіла.  Презентували свої проектні роботи, а також активно працювали, в групах, парно та індивідуально, а також пройшли декілька цікавих «Сhallenge» ігор.

Всі учні проявили кмітливість, винахідливість, інтерес до англійської мови. Метою уроку було повторити разом з дітьми частини тіла, збагатити словниковий запас учнів з теми, вдосконалювати навички читання й усного мовлення, формувати навички вимови, вдосконалювати навички монологічного висловлювання з опорою на лексико-граматичну структуру. Урок проводився у формі гри з елементами використання НУШ з обов’язковою демонстрацією навчального матеріалу. В кінці уроку діти виконали цікаву групову-проектну та парну роботи, під час яких мали змогу скласти пазл та виготовити власних монстриків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Дистанційне навчання 2 клас

2 клас. Дистанційне навчання. Шановні батьки та учні, вітаю вас на сторінці присвяченій дистанційним урокам за програмою 2 кла...